fbpx

Internasjonal storsatsing og ny daglig leder i Telemagic Group AS

Telemagic Group AS (TMG) satser stort internasjonalt og har ansatt Jørn Knutsen som ny daglig leder.

TMG har hatt stor suksess med salg av kunde- og callsenterløsninger i Finland, og har nå aggressive internasjonale vekstplaner. TMG har nylig hentet inn NOK 4 millioner med støtte fra Innovasjon Norge, for å styrke sin produktinnovasjon med tanke på videre internasjonal satsing, og samtidig ansatt Jørn Knutsen som ny leder. Med en mastergrad i internasjonalisering, og over to tiår som bedriftsleder og konsulent, tar Jørn med seg dyp kunnskap og erfaring innen internasjonal ledelse og forretningsutvikling inn i sin nye rolle i TMG.

“Vi er veldig fornøyde med å få en slik ressurs med på laget og vi gleder oss nå til å ta fatt på de mulighetene som TMG ser i markedet i årene som kommer. Vi skal fornye oss, styrke prosessene og tjenestene våre ytterligere, og har en klar målsetting om å bli en verdensaktør i kunde- og callsenter markedet i løpet av de neste 5 årene”, sier grunnlegger og tidligere daglig leder Tore Sælen, som nå gleder seg til å tre inn i rollen som Salgs- og Markedsdirektør (Chief Commercial Officer) for å lede Telemagics markedsaktiviteter fremover.

“TMG har alt etablert tjenesteleveranse i en rekke land, og med Jørn sin internasjonale erfaring og omprioriteringen av Tores tid, vil vi kunne styrke fokuset på salg og marked i Norge samtidig som vi vokser internasjonalt”, sier Styreleder Leif Einar Kolstø Aune.