fbpx

TMG med bidrag til TV-aksjonen CARE

Denne uka mottok TMG en hyggelig telefonsamtale fra Sverre Torjuul i Maskineriet som ringte nettopp i forbindelse med TV-aksjonen. TMG ønsker selvsagt å støtte slikt viktig arbeid, og bidro med et bidrag på kr 5000.

I år går TV-aksjonen NRK til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

TV-aksjonen har vært gjennomført hvert år siden 1974 og er blitt en tradisjon i Norge. Siden 1974 har Nordmenn samlet inn over 9 milliarder kroner, noe som har gitt titalls millioner mennesker livsviktig hjelp.

Telemagic Group leverer skybaserte call- og kontaktsenterløsninger og har hovedkontor i Arendal med 15 ansatte. Likevel er vi representative i 16 land og vet hvor stor forskjell selv en liten sum kan gjøre. Alt begynner med en tanke og en idé. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder og lesere til å bidra, uansett sum!

Har du ikke mottatt telefonsamtale så fortvil ikke, det er flere muligheter til å gi. Er du hjemme på selve aksjonsdagen, søndag 20.oktober, vi du sannsynligvis få besøk av engasjerte bøssebærere på døra. Denne dagen besøker ca. 100 000 bøssebærere hver enkelt av de 2,3 millioner husstander i Norge.

TMG oppfordrer deg til å støtte TV-aksjonen du også!