fbpx

Amazon Web Services & AWS Lambda

TMG har ti års erfaring med Amazon Web Service (AWS) for all serverdrift. Irland blir brukt som hovedbase og vi fordeler maskinene over tre helt separate datasentre. Vi har opplevd en ekstremt høy oppetid og justerer kapasiteten på kjørende servere i løpet av få minutter. Tiden som brukes for installasjon av nye kunder er dramatisk redusert.

I løpet av de siste årene har TMG gått over til å bruke mer og mer serverløs teknologi som AWS Lambda. Ved å bruke serverløs teknologi er det ingen server å administrere, og en kan kontinuerlig skalere servere basert på belastningen på systemet, i tillegg senkes leveringstiden på nye funksjoner og  TMG kan fortsette å holde kostnadene lave, selv med nye funksjoner i systemet.

Slik fungerer det: Se for deg at du trykker på en knapp, og trenger litt tid til å behandle informasjon. Før du trykker på knappen, finnes det ingen maskin. Etter at du har trykket på knappen, oppretter AWS en maskin som behandler informasjonen og returnerer et svar til deg. Når det er gjort, skrus maskinen av igjen.

Hvis 100 personer trykket på knappen samtidig, opprettes 100 maskiner. Disse behandler informasjon, returnerer svar, og slår seg deretter av. Dette er meget tidsbesparende og ekstremt viktig i dag hvor alt skal skje hurtig. Med denne type teknologi kan en fortsatt levere selv store systemer “Enkelt og effektivt med TMG.”