fbpx

Design dine kundekort raskt og enkelt!

I Telemagic arbeider vi med å gjøre arbeidshverdagen så effektiv som mulig for selgere, kundesentre og alle som bruker TMG Admin for å sette opp nye kampanjer og oppdrag. 

Nå har vi oppdatert sidene for klientformat, og det har aldri vært enklere å opprette og tilpasse kundekort!

Oppsett av kundekort er en svært sentral del av å sette opp en jobb eller kampanje. Med TMG kundekort kan hver kampanje ha skreddersydde kundekort som optimaliserer salgsprosessen og gjør håndtering av kunden så effektiv som mulig. Du tilpasser enkelt hvilken informasjon og funksjonalitet som skal være tilgjengelig for agenten, og velger hvilke felt som skal vises med kundeinformasjon, hva slags felt eller informasjon om produkt eller ordre som er nødvendig for å gjennomføre salget, hvilke svaralternativ som skal legges på utfall knapper, samt hvilken annen funksjonalitet som skal aktiveres, eksempelvis muligheter for å sende e-post eller SMS.

Med våre nye sider for klientformat er det utrolig enkelt å designe det optimale kundekortet, med moderne “drag and drop” funksjonalitet som lar deg plassere feltene akkurat hvor du vil ha dem slik at rekkefølgen harmonerer med ditt teams salgs- eller støtteprosess. Forhåndsvisningen oppdateres umiddelbart, og velg enkelt fra forhåndsdefinerte standardfelt eller opprett et spesialfelt som du trenger til din rapport eller basert på din oppdragsgivers ønsker. På feltinnstillinger finnes det også flere nye muligheter, blant annet kan du nå sette opp avhengighet mellom felt eller begrense visning.

I tillegg kan du aktivere flere smarte løsninger! Knapper for å sende SMS eller e-post direkte fra kundekortet legges enkelt til, eller hva med en praktisk booking modul, slik at agentene kan booke møter og avtaler direkte fra kundekortet? Alt dette administreres fra de nye klientoppsett sidene.

En praktisk oversiktsside gir deg full kontroll over eksisterende klientformat og viser hvilke jobber som er knyttet til hvilke format. Du kan enkelt koble et format til flere jobber, eller kopiere et eksisterende og gjøre nødvendige tilpasninger til din neste kampanje. Våre største kunder opererer gjerne med flere servere, og nå kan du også enkelt flytte klientformat mellom servere!

Telemagic er ekstremt fleksibelt slik at det skal kunne tilpasses mange ulike behov og ønsker. Samtidig vektlegges enkle og effektive løsninger, og vi har allerede fått mange gode tilbakemeldinger på hvor utrolig enkelt det er blitt å skreddersy kundekort slik at tiden kan benyttes på viktigere ting, som å støtte og veilede agenter eller følge opp oppdragsgivere.

Kundekortet utvikles for øvrig videre, og nye muligheter kommer allerede i løpet av høsten!