fbpx

Toppmoderne tale-til-tekst funksjon

TMG lanserer toppmoderne, smarte løsninger basert på tekst til tale og tale til tekst! Sent i oktober ble det kjent at Microsoft lanserer tale-til-tekst på norsk, og både Word og Outlook får funksjonen. Tek.no skriver at tale-til-tekst betyr, som begrepet antyder, at en maskin kan transkribere lyd til tekst, og det i sanntid. Funksjonen vil være gratis og rulles ut i løpet av oktober. Når dette skjer, blir Norge første land i Norden som får tale-til-tekst fra Microsoft på eget språk.

Google har også gått ut med nyheten om at de vil transkribere rett på mobilen. Det er deres nye Pixel-telefoner som vil kunne transkribere lyd i sanntid uten bruk av data eller skybasert maskinvare.

TMG har nå utviklet en ny funksjon som omgjør tale til tekst. Denne kan for eksempel lage tekst ut ifra samtaler. Det er også lagt til en Text Editor som gjør det mulig å korrigere teksten. Den konverterte teksten kan enkelt skrives ut. Denne funksjonen kan brukes i mange sammenhenger; f.eks. ved klagesaker, ved gjennomgang av nye manus, eller ved opplæring av kundeservice eller salgsorganisasjoner, etc. Vi gleder oss til å teste ut denne spennende funksjonen sammen med våre kunder!

Telemagic Group AS arbeider også med TMG Analyzer, et analyseverktøy som i denne sammenhengen analyserer teksten som er blitt generert. Ut i fra analysen som blir gjort, vil den gi beskjed til TMG Commander som starter oppgaver som å besvare e-post eller chat, hente spesifikke data og informasjon, etc. Sammen vil TMG Analyzer og TMG Commander analysere tekst for så å gi kommandoer til systemet rundt hva som skal skje videre. 

Den nye tale-til-tekst-funksjonen leveres på alle nordiske språk + engelsk.